Глас са Цера

Часопис за духовни и национални препород

Актуелне вести

Београд

Духовно-национални центар је од срца подржао својеврсну манифестацију „Породична шетња“ коју је организовао „Српски сабор Двери“, 12. септембра 2009. године у Београду. У нашем писму подршке наводи се: „У име Духовно-националног центра, желимо да вам изразимо дивљење, поводом организације ‘Породичне шетње’, заказане за 11. септембар у Београду. Нашем друштву које све више и више тоне у пропаст одрицањем од нашег Светог Православља и српске традиције, потребна је оваква промоција правих породичних вредности. Од свег срца, подржавамо ову шетњу и позивамо наше чланство, пријатеље, као и целокупни српски народ да присуствује овоме скупу.“

Jошева

Са поносом Вас обавештавамо да грађевински радови у Духовно-националном центру не јењавају. Етно комплекс у склопу нашега центра је готово завршен. Исти случај је и са храмом Св. цара Николаја. До сада су подигнути зидови висине 4 метра. Полако се назире величанственост храма који ће бити понос целога Српства. Овим путем позивамо све све благочестиве хришћане, искрене српске родољубе и поштоваоце Свете царске породице да својим прилозима помогну ово богоугодно дело. Број динарског жиро рачуна за уплате је 250-1310011231530-58 у Eurobank EFG банци, филијала Лозница. Имена свих приложника биће помињана на свим богослужењима у овом храму и остаће у трајном сећању.

Jошева

Обавештавамо наше цењене читаоце да због техничких проблема званични сајт нашега центра http://www.romanovi-srbija.org.rs привремено није у функцији. У најскорије време проблем ће бити уклоњен, а сајт ће поново бити у функцији. За то време о активностима нашега центра можете читати на Facebook, Twiter и YouTube профилу нашега центра. Хвала Вам на разумевању.

Владимир Петровић

Advertisements

6. децембра 2009. - Posted by | Број 12

Нема коментара.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: