Глас са Цера

Часопис за духовни и национални препород

Протојереј др Жарко Гавриловић

Хомосексуалци у служби глобалиста

Ових дана поново је актуелна тема о паради хомосексуалаца, која је заказана за 10. октобар. Ко стоји иза те идеје и какве ће бити последице по српски народ, уколико се она одржи?
Геј параду промовишу глобалисти јер тиме желе да покопају хришћански морал и уопште природни морал који се сачувао код нас. Како каже апостол Павле: „Када незнабошци не знајући закон, чине по закону они показују да је Бог уградио савест и да они по закону чине“. Постоје природни и Божији закони, док је савест Божији глас у човеку. Ако нема никаквог закона онда се равна по оном природном. Али постоји хришћански морал који је најиздигнутији и изражен у љубави према ближњим, тако и према својим непријатељима. Такав морал човека опомиње да бди над својом душом као мудре девојке из Христове приче и да чува своју чистоту јер је тело храм Духа Светога, како каже апостол Павле, а душа је невеста Божија. Дакле глобалисти који су антихришћани желе да у што скорије време поставе Антихриста као владара светске владе. Они се ослањају на идолопоклонство, јер желе да покваре хришћански морал и да се наругају Христу.
Ти људи су највећи шљам. Они желе, да растуре породицу која је увек била бусија народа, да утичу на село и на здраве људе, да би на тај начин сатана могао да жање богату жетву овде на земљи. Они не желе да поштују Божији закон који је одредио да човек живи са женом, јер је Бог створио Адама и Еву. На тај начин они желе да покопају људски род. Иду до те мере да процењују да трећину становништва земље треба уништити болестима па тако производе вештачке вирусе какав је сида, болест лудих крава, као и ова сада супер-бактерија. То је све произведено од стране сатаниста. По њиховим плановима већина становништва кугле земаљске треба да погине у ратовима ниског интензитета, а они који остану да живе, господари ће им бити Хазари, који ће бити као гоничи робова. Никако не можете владати човеком који је праведник, а човек који је грешник и којем је нeчиста савест као овима хомосексуалцима, лако је управљати. Они само извуку њихове биографије, јер су они сатанисти, као и они који њима управљaју. Иде се дотле да један научник предвиђа да ће човечанство бити уништено за двеста година и предлаже да се праве сателити који ће пребацивати човечанство на неку другу планету, да би опстала људска врста. Дакле, томе служе хомосексуалци. Овде су присутни у великом обиму и увелико руше морал. Они имају своје клубове које чува полиција. На избору имају групни секс да бирају кога хоће жене, мушкарце, дечаке, итд. То је једна општа квареж и једно малигно ткиво које се убацило у народ. Ја желим да се геј парада спречи. Они пркосе народу и Богу и говоре народу видите каквим животом ви живите као раја, а ми каквим животом а ипак владамо светом. И у нашој држави хомосексуалци су у владајућим државним и црквеним круговима, и не само они већ и педофили, бисексуалци. Ја сам безброј интервјуа дао у којима сам говориo да државом и Црквом владају хомосексуалци, па сам сада написао писмо министру Дачићу и предложио му три ствари.

Па како спречити одржавање параде?
Ево ја сам предложио три начина мада је најбоље да се спречи с обзиром на то да је на паради љубави у Немачкој било четрнаест мртвих и триста рањено. Они су тамо донели одлуку да ће бити забрањена та манифестација. Треба је једноставано актом полицијске управе спречити због немира. У Русији су они добили батине, у Загребу са масакрирани, али то није пренето. Овде ћемо видети како ће проћи, али ја им предвиђам да ће узбуракати јавност и да ће трагично проћи. Код мене су долазили људи који су хтели да се опашу експлозивом, да узму пиштољ уђу и масу и пуцају на њих, да би полиција пуцала на њих. Ја сам, разуме се, људе одвраћао од тога јер би то било опште крвопролиће. Предложио сам господину Дачићу, пошто је председник Србије злоупотребио поверење нашега народа, да параду забрани актом полиције јер је веома ризична. Друго ако он то не може да је измести на Ушће да би је некако држао под присмотром, могао би да је опколи да се они не шетају и не шепуре по граду или да их стави у неки затворени простор. Ако ни то не може онда да скупи све хомосексуалце из Србије и педофиле и да народ види ко их предводи и заводи. Нисам никакав одговор добио, али сигурно ће моје писмо узбуркати неке зле духове.
Нама исправним људима и националистима не дају ни да главу дигнемо. Национализам је право осећање националне свести, а шовинизам је болесно. Међутим, они изједначавају шовинизам и национализам када је у питању Србија. Када је у питању Хрватска или Америка нико ништа не говори. Ко сме Американцу да забрани да воли своју земљу? Они злочине чине у целом свету и поносе се тиме. Према томе ја мислим да ако те демострације не буду спречене неће бити добро, јер је народ озлојеђен економском кризом и свим оним јадима што су нас снашли. Бојим се да ће се пројавити бумеранг ефекта и израз незадовољства.

Стање српског народа сваким даном је све лошије и трагичније. Како ви видите данашње стање српског народа и како га поправити?
Наш народ има изреку: „На шугаво прасе све хоће.“ Када прасе није шугаво отпорно је на све болести, а док је шугаво њему је ослабљен имунитет. Српски народ је скинуо духовну кошуљицу коју је имао од Господа Бога и Светог Саве и зато му је све лошије. Наш народ никада није био геноцидан. Зна се да је Босна била дедовина Светога Саве, да је Котромановић био српски краљ, Македонија никада није имала државност, јер држава Самуилова је била Бугарска. Одједанпут сви добише своје државе и поцепаше српски народ, чак и у Црној Гори, Србији тако да је најтеже и најомраженије бити Србин иако ми зло никоме нисмо учинили.
Цела пропаганда пред бомбардовање је била дело Хазара и масона. Ја сам сада написао књигу у којој је списак свих Хазара који су учествовали у бомбардовању Срба и лагали о нама. Рецимо ево и сада Тони Блер говори како је Косово добра ствар, као и Ахтисари. Све је то политички шљам, јер ево видите како се Ахтисари креће Бог га је обележио, а да не говоримо о Клинтону који је имао моралну аферу са Моником Левински, а који је да би дошао до места председника САД учинио много убистава. Када се орлушина спусти на пиле, шта му може радити него га очерупати.

Ваше мишљење о могућој унији са Ватиканом?
Унија је већ склопљена у Равени. Знате како, не можете мешати воду и млеко, исто тако не можете мешати чистоту Православља са измишљотинама и јересима Ватикана. Имате књигу „Ватиканске убице“ од Ривере па је прочитајте, да знате шта је Ватикан. Замислите колико је Ватикан загрезао у сатанизам, а тек да не говоримо о протестантима, који су основали Светски савез цркава да би управљали свим верама.
Поједини из наше цркве су били стално на путу између Београда и Ватикана. Међу њима владика Иринеј Буловић, владика Игњатије Мидић, митрополит Амфилохије Радовић, који је узгред само да кажем језуитски ђак у Риму. Они дакле узурпирају народ у цркви јер иако је она епископална, они није епископска, већ Христова. У нашој Цркви глас имају и свештеници и ђакони и верни народ Божији. Нажалост епископи сами себе бирају и што је најгоре хомосексуалци бирају своје хомосексуалце. Нема могућности да се изаберу нормални људи и они који би служили Господу. Дакле унија је на делу. Ове епископе које сам раније поменио чине владајућу структуру у СПЦ, укључујићи и владику Атанасија Јевтића који је сишао са ума и говори неболузе. Не можете да препознате човека из ранијег издања. Исто тако и Иринеј Буловић који је докторирао на Светом Максиму Исповеднику, а сада све контра ради. Када је он био Православац? Тада или сада?
Када сам ја основао Светосавску странку са пријатељима свештеницима они су устали против мене, а нарочито он који је хтео да ме рашчини, јер сам ја тобоже отишао у државну службу. То је био Покрет духовне обнове српског народа. Без обнове сваког човека и породице нема будућности. Како ћемо се борити против авети сатанизма и осталих немани? Дакле ми смо основали Покрет духовне обнове а они су хтели да ме рашчине. Амфилохије је после пренео закључак са Сабора у Пећи преко „Политике“ да је Сабор против делатности Жарка Гaвриловића и Светосавске странке. Уместо да су нас помогли када смо били у замаху, јер и Римокатолици помажу хришћанске странке, они су се трудили да нас забране. У прво време ја сам добио сагласност митрополита Јована али ју је повукао.
Данас је владика Порфирије председник РРА. То је језуитска и хазарска платформа са које се надгледа целокупни ток емитовања електронских медија. Њихов циљ је да се освоје сви медији и да се дају декрети и да се пропише шта ко може рећи. Угушен је национални отпор овим глобалистима који владају и у цркви и у држави. Зато је било могуће пензионисање владике Артемија, једног од најчеститијих епископа. Он је имао највише монаха, чији је живот у казану страдања врио. Владика Артемије се борио на прави начин. Они су испунили наређења глобалиста из Америке и дозволили Бајдену да уђе у Дечане што је владика Артемије забранио. Свети синод је прекршио своје ингеренције и ингеренције владике Артемија.
После тога наступило је бесомучно гоњење владике Артемија највише због тзв. меморандума по којем новац за обнову срушених манастира није дат надлежном епископу какав је обичај у нашој цркви, већ Шиптарима.

Може ли се Косово вратити само дипломатијом како кажу наши политичари?
То је само једна флоскула, коју тзв. српски миротворци на штету српског народа спроведе. Над нама владају мафија и хомосексуалци, могу слободно рећи. Они стварају пакт са светским глобалистима да би они могли да ушићаре нашу државу и да узимањем процента од свега униште наш народ. Људи немају од чега да живе и могу рећи само мој пример да као двоструки доктор наука имам пензију од 12 000 хиљада динара. Шта могу да радим него да плачем. Да нисам верујући човек кукао бих из свег гласа или просио на улици. Али мени мој понос то неће дозволити. Ја ћу се борити Христовим начином, јер Господ је рекао: „Ја нисам дошао да донесем мир већ мач на земљу“ (Мт 10, 34). Неки погрешно тумаче Христове речи окрећући на причу о оба образа. Да, али то треба учинити према човеку који ће схватити да његов однос према мени није праведан. А не према човеку коме ћемо тим потезом хранити сујету и дозоволити манијаку да те убије. Ми не смемо дозволити хомосексуалцима да марширају градом због тобоже неких људских права. Забрањено нам је чак сада да их прозовемо правим именом. Ми сада лопову не смемо да кажемо да је лопов. Чему то води, ако не потпуном расулу и анархији. А они раде противно закону. Они као сада покушавају да изиграју Међународни монетарни фонд који је шапа глобализма стављена на нашу земљу да уништи нашу привреду, да би ми морали да угушимо нашу производњу и да би живели од туђих производа. А нашу лепу земљу коју нам је Бог дао захваљујући нашим мученичким прецима, желе да униште.

Многи данас у Србији сматрају да обнове Србије нема без обнове царске Русије. Како ви гледате на ово мишљење, и на односе Србије и Русије?
Ја мислим да се треба везивати за руски народ. Али најгоре је то што је руски народ потлачен од тајкуна и новопечених богаташа који су под контролом Хазара. Хазари су племе који су у осмом веку примили не Мојсијеву Тору већ Талмуд, да би постали крволочније племе него што су били. Ја сам преводио Талмуд који у целини има више од шездесет књига и који је најрасистичкије дело на свету, горе чак и од „Моје борбе“ Адолфа Хитлера.
Желим да кажем да се треба везивати за Русију, а посебно за Православље, јер народ без вере је немоћан. Русија је мајка Православља словенских народа. Треба веома поштовати Св. цара Николаја II Романова који је ритуално погубљен од стране Хазара. Ми требамо да се као чамац прикопчамо великом броду који је данас Русија. Запад је труо и он ће пропасти брзо.
Наставите само тако, да одржавате сарадњу са свим правоверним Русима, мислим да сте у добром смеру. Ја не могу пророковати да ће без руске монархије постојати и српска држава. Мада и сам краљ Александар Карађорђевић је желео да постане краљ уједињених словенских народа што је био и један од разлога његовог убиства.
Нама без вере у Бога и оправослављења нема спаса. Знате како плод јабуке, крушке или вишње је горак и отужан, ако нема сунца. Ако има сунца у себи тај плод има и сласт. Тако и човек ако има Бога у себи он је несаломив, непобедив. Можете му главу погубити јер знате колико је само било хришћанских мученика. Људи без вере немају то сунце у себи. У Причама Соломоновим каже се: „Беже безбожници када их нико не гони, а праведни су као лавићи без страха.“ (Приче 28, 1)

Разговор водио: Милан Старчевић

27. новембра 2010. - Posted by | Број 17

Нема коментара.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: