Глас са Цера

Часопис за духовни и национални препород

Трећа година „Гласа са Цера“

Пре тачно три године група ентузијаста покренула је овај часопис. Замислили смо га као гласило Духовно-националног центра и информатор о градњи грама Св. цара Николаја.
После три године од темеља храма стигло се до завршетка величанствене грађевине, док је обичан билтен постао један од најбољих листова у Србији по мишљењу читаоца.
Овај пут нимало није био лак. Неки су људи долазили, а неки одлазили. Квалитет је некад био слабији, а некад бољи. Често смо се сукобљавали у редакцији, али никад растајали, знајући важност оваквог листа и свесни поверење каквог нам ви дајете.
Од осам страна стигли смо до четрдесет и четири. Обрађивали смо теме из духовности, друштва, културе, историје… У актуелним интервјуима упознавали смо вас са владикама, духовницима и јавним личностима. Побољшавали смо дизајн из броја у број, трудећи се да ви будете што задовољнији.
Планови за будућност су велики. У најскорије време планирамо повећање тиража и излазак на киоске. Такође у будућности ћемо се трудити да увек обрађујемо квалитетне и важне теме. Саговорници ће нам бити још више занимљивији. Позивамо вас да нам својим коментарима, предлозима и критикама помогнате у развоју нашега часописа. Уколико желите да постанете део нашега тима контактирајте нас.
Од свих похвала које смо добили сигурно је највећа стих Боре Ђорђевића:

У љубав и Србију враћа ми веру,
Часопис који излази на Церу“

Уредништво листа

27. новембра 2010. - Posted by | Број 17

Нема коментара.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: