Глас са Цера

Часопис за духовни и национални препород

Препоручујемо

Књижевност

Чувени српски писац Борислав Пекић у свом роману „Беснило“ кроз могући сценарио људске апокалипсе говори о нашим манама из различитих углова и
о човечијој кривици која мора бити наплаћена.

Сви они који до сада нису прочитали записе владике Николаја „Кроз тамнички прозор“ требали би да то учине што пре. На невероватан начин описана је европска цивилиција, узрок рата, као и пут којим идемо.

Недавно преминули академик Дејан Медаковић је оставио иза себе много вредних дела. Ми Вам препоручујемо породичну хронику „Ефемерис“ која казује судбину целог народа и његовог стрдања.

Један од најчувенијих српских новинара Зоран Николић је недавно издао роман „Град тајни“. На изузетно занимљив начин он је комбинујући историју и фантазију дао приказ тајни Београда и Србије које нисмо до сада знали.

Филм

Руски филм „Чудо“ инспирисан догађајем који је познат као повест о Зоји доноси приказ совјетске Русије из угла православља, администрације и државног врха.

Часописи
„Геополитика“ доноси аналазу Слободана Антонића о геј паради, интервју са Дејаном Лучићем, а у додатку „Русија и Србија“ говори се о помоћи руске државе будућим родитељима.

1. октобра 2011. - Posted by | Број 23, Култура

Нема коментара.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: