Глас са Цера

Часопис за духовни и национални препород

Позив за нове сараднике

Драга браћо и сестре,
После завршених грађевинских радова у Духовно-националном центру „Свети владика Николај“ и довршетка храма Св. цара Николаја у Јошеви под Цером обавештавамо вас да почињемо са духовним и мисионарским радом.
Овим путем позивамо све заинтересоване појединце да се придруже нашој делатности. На првоме месту тражимо заинтересоване за рад у сиротишту за незбринуту децу који своју делатност отпочиње средином следеће године. У сарадњи са надлежним државним и социјалним службама, као и уз вашу помоћ потрудићемо се да помогнемо деци која су до сада живела у тешком материјалном стању. Такође позивамо да нам се и придруже појединци који су заинтересовани за мисионарски, просветни и културни рад. Посебну пажњу ћемо посветити и скупљању лековитог биља, као и производњи органске хране. Издавачком делатношћу се бавимо већ више од три године, па су нам у сваком тренутку потребни нови сарадници за рад у часопису „Глас са Цера“, а у плану је и отварање радија у нашем Центру.
Овај позив се специјално односи на заинтересоване са подручја Русије, јер желимо да кроз лични контакт и сарадњу подигнемо на још већи ступањ српско-руске односе.
Најважнији задатак је формирање монашког сестринства при храму Светог цара Николаја, па би стога монахиње са духовним искуством, искушеници, као и све особе заинтересоване за монашење требале да се јаве што пре. Жеља нам је да у што краћем временском периоду имамо формиране органе нашега Центра (сараднике, управнике, сестринство) са којима ћемо уз заједнички труд кренути путем духовног и националног препорода.

Сви заинтересовани могу да се јаве на следећи број телефона: 064/054-9617, или да пишу мејлом на: glassacera@gmail.com

4. децембра 2011. - Posted by | Актуелности, Обавештења

Нема коментара.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: