Глас са Цера

Часопис за духовни и национални препород

Спрема се нови увод у физичку ликвидацију уредника магазина “Геополитика”

Духовно-национални центар „Свети владика Николај“ и редакција часописа „Глас са Цера“ су са великом узнемиреношћу примили вест о праћењу главног уредника магазина „Геополитика“ који могу бити увод у његову физичку ликвидацију. Подсећамо да је пре неколико година господину Слободану Ерићу урађена саботажа на аутомобилу која је могла да резултира његовом смрћу. Овим путем желимо да обавестимо јавност о немилим догађајима, а позивамо надлежне службе да овај случај испитају и да господину Слободану Ерићу омогуће да на неометан начин обавља своју новинарску делатност.

Информативна служба Духовно-националног центра

У наставку доносимо више информација о праћењу главног уредника магазина „Геополитика

Слободан Ерић, главни уредник српског магазина „Геополитика“, у својој изјави за радио емисију „Атлантис Ултра“ постављену на нашем сајту 2. септембра, обавестио је српску и светску јавност да је током неколико последњих месеци подвргнут физичком праћењу од стране криминалних кругова. Ерић је том приликом изјавио да није праћен само у Србији већ и у другим земљама које је током овог периода посетио: Грчкој као и у Русији, где је између осталог био праћен од лица пореклом из кавкаских република.
Ово праћење Ерић доживљава као могући увод у његову физичку ликвидацију будући да искуство и бројни примери показују да физичко праћење од стране криминалних група по правилу резултирају таквим исходом, а да обавештајне службе углавном користе криминалне групе за обављање овакве врсте задатака.
Мотиве за угроженост своје безбедности, Ерић види у уређивачком концепту магазина „Геополитика“, заснованом на критичком односу према глобализму, политици западних земаља као и скривеној агенди која се реализује.
Ерић основано сумња да је налог за његово праћење и могућу ликвидацију потекао од неких западних обавештајних служби.
Подсећамо да је Ерићу 2008. године урађена саботажа на аутомобилу марке Форд Ескорт, када је пуким случајем избегао смрт.
Подсећамо јавност да су за магазин „Геополитика“ говорилли најистакнутији и најслободоумнији светски интелектуалци, између осталих: Едвард Херман, Вебстер Тарпли, Џералд Селенте, Наоми Клајн, Џон Перкинс, Дијана Џонстон, Мајкл Паренти, генерал Пјер-Мари Галоа; Јирген Елзесер, Мануел Оксенрајтер, Наталија Нарочницка, Џон Локланд…

4. септембра 2012. - Posted by | Обавештења

Нема коментара.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: